Seyhan Rotary Anadolu Lisesi

Telefon : 0 (322) 344 45 14
Belgegeçer : 0 (322) 344 45 03
WEB https://sral.meb.k12.tr
Adres : Kazım Karabekir Mah.Mustafa Kemalpaşa Bul.Fulya Cad.No.2 01230 Yüreğir/Adana
VİZYON : VİZYON Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin temel ihtiyaçları olan bilgileri onlara verirken, velilerimizin de çocuklarına okulda öğrenme için her fırsatın verildiğinden haberdar ve emin olmasını bekliyoruz. Ayrıca öğretmenlerimiz başarının hep birlikte çalışmaktan geçeceğine inanarak, birlik içerisinde çalışmalarını ve başarılı olmalarını istiyoruz. Bunlarla birlikte; okulun bütün çalışanlarının, birbirini bir aile olarak görmelerini, herkesin üzerine düşen görevlerini özveri ile yapmasını ve başarıya inanmalarını istiyoruz.
MİSYON : MİSYON Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız. • İLKELERİMİZ İNANDIKLARIMIZ; *Öğrenci merkezli eğitim ilk önceliğimizdir. *Hepimiz, onları topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek için üzerimize düşen sorumluluktan kaçınmayız. *Biz birbirimize güvenir, farklılık ve görüş ayrılıklarını zenginlik olarak kabul ederiz. *Ezberci ve baskı altına alan bir yaklaşımı değil, konuları çözümleyici ve yorumlayıcı bir yaklaşımı benimseriz. *Büyük Halk Ozanımız Yunus EMRE’nin “yaratılanı severiz, yaratandan ötürü.” Veciz sözünden hareketle, öğrencilerimizin kainattaki bütün canlıları sevme duygularını geliştirmek için çalışırız.
BAŞARILAR : 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VOLEYBOLDA İLÇE BİRİNCİSİ

Toplantı Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :2
Öğretim Şekli :TAM GÜN